Langzaam keren alle markten weer terug

1

Den Helder – De kofferbakmarkt bij de Donkere Duinen beleeft vandaag (vrijdag 17 juli) haar tweede editie van het seizoen. Dit keer met beter weer en dus ook direct met meer deelnemers en belangstelling. De HOB liet vrijdag bovendien weten dat ook de kinderrommelmarkt en de vrijmarkt in het stadspark vanaf volgende week terugkeren.

Afgelopen dinsdag vond de eerste Juttersmarkt van het seizoen plaats. Enkele weken later dan oorspronkelijk de bedoeling was, vanwege corona. Dat de markt deze zomer toch nog doorgaat was echter ook een verrassing, omdat in eerste instantie het seizoen verloren leek. Met een vooralsnog beperkte opzet, eveneens vanwege de coronamaatregelen, is de markt tot september toch terug in de binnenstad.

Vanaf komende dinsdag keren ook de markt in het Stadspark en de kinderrommelmarkt in de Wezenstraat / Californiestraat terug, gelijktijdig met de Juttersmarkt. Wie aan een van de markten wil deelnemen dient zich wel vooraf aan te melden via info@heldersebinnenstad.nl.

Foto: Kofferbakmarkt Donkere Duinen, DHfoto

1 REACTIE

Comments are closed.