Man opgepakt na mishandeling op Julianaplein

7

Den Helder – De politie heeft zondagmorgen een 29-jarige man uit Den Helder aangehouden wegens mishandeling van een 18-jarige plaatsgenoot.

Omstreeks 04.10 uur kreeg de politie melding van een mishandeling op het Julianaplein. Ter plaatse trof de politie het slachtoffer op de grond aan. Hij bleek na een incident op de grond terecht te zijn gekomen en hier tegen zijn hoofd te zijn geschopt. De man werd voor onderzoek en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Op basis van verklaringen van omstanders kon de politie korte tijd later een verdachte aanhouden. De man is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Een onderzoek wordt ingesteld naar het incident en de aanleiding hiervoor.

Eventuele getuigen die nog niet door de politie zijn gehoord worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

7 REACTIES

 1. Klopt als een bus : lekker de hele avond je neus vol douwen en dan lekker opgefokt de nacht in.
  Stakker ,ff lekker maand of zes naar een werkkamp om af te zien .

  • Staat toch duidelijk in het verhaal : tegen het hoofd geschopt terwijl hij op de grond lag.
   Als je zo flink bent is er iets niet helemaal in orde met de dader….

    • Wat er ook aan vooraf ging : iemand die 10 jaar jonger is dan jou ,uit het niets met een wapen (wapen stok ?)op zijn hoofd slaan.Die gaat neer ,hem vervolgens tegen het hoofd schoppen en er dan vandaar gaan.
     Dan ben je gewoon een lafbek,niks meer en niks minder.

     • al gebeld met 0900-8844 voor een getuigenverklaring want je was er duidelijk bij gezien de info die je hier neerzet

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.