Onderzoek naar mogelijke brandstichting quad

1

Den Helder – De politie stelt een onderzoek in naar een voertuigbrand op de H.A. Lorentzstraat. In de nacht van dinsdag op woensdag om 04.15 uur kregen de politie en brandweer melding van de brand. Aangekomen bleek het te gaan om een zogenaamde quad. De quad is aanzienlijk beschadigd.

De 30-jarige eigenaar van de quad heeft aangifte gedaan van brandstichting. Er zal nader onderzoek worden verricht of er sprake is van brandstichting. Ook zal een buurtonderzoek worden gehouden.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden uit de omgeving. Die zijn te uploaden via dit dit formulier onder vermelding van 2020135948.

1 REACTIE

  1. Het is natuurlijk nooit goed te praten om aan andermans spullen te zitten maar als dit een van die quads is die echt als volkomen idioten door de straten van Den Helder scheuren kan ik me, zeker omdat de politie er niets aan lijkt te doen, zo”n actie ergens wel voorstellen

Comments are closed.