Staatssecretaris Mona Keijzer bezoekt Den Helder

9

Staatssecretaris Mona Keijzer bezoekt Den Helder (foto: Rijksoverheid).
Den Helder – De Volendamse staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer brengt maandag 6 juli een bezoek aan Den Helder. Dit bezoek markeert de aftrap van een driedaagse periode waarin CDA-leden hun nieuwe lijsttrekker kiezen.

Keijzer maakt zich als staatssecretaris hard voor het midden en kleinbedrijf en zal in dat kader ook bezoeken brengen aan verschillende Helderse ondernemingen, te beginnen in Julianadorp en eindigend in Den Helder.

Keijzer neemt het in de race om het CDA-leiderschap op tegen de Overijsselse Omzigt en de Zuid-Hollandse Hugo de Jonge, nadat Kamerlid Martijn van Helvert eerder al was afgehaakt. Bij winst zou Keijzer de eerste vrouwelijke politiek leider van het CDA kunnen worden.

9 REACTIES

  1. lekker weg blijven op dit soort lieden zitten we niet te wachten cda eerst het zuur daarna vul dat zelf maar in

  2. Vraag haar gelijk even waarom ze akkoord ging met maatregelen die gelijk staan met het overboord gooien van de grondwet.

  3. Met alle wantoestanden in het Helderse gemeente bestuur had je beter Pieter Omtzicht kunnen uitnodigen. Is weer eens een ander geluid dan deze palingsound lady uit Volendam.

  4. Liefst in de spits tijd van de TESO, dan ervaart zij gelijk wat het is om vast te staan in de file .

  5. lol, Den Helder als startschot. Zal eerder het nekschot van je campagne worden, als je hier op jacht ben naar stemmers..

    • elke handeling en elke daad in het leven van de mens is al bepaald door het lot en dus het ligt al op voorhand vast en daar is die Keijzer vast van op de hoogte, ze kiest Den Helder dus niet voor niets . .

  6. Wie stemt er nog op een NSBerspartij als het CDA, met foute figuren als die ‘lakschoen’ Hugo de Jonge.
    Bij het grofvuil er mee!

Comments are closed.