Tesfu eerste bij eerste wedstrijd

8

Den Helder – Filmon Tesfu is de late start van het seizoen goed begonnen. Op de atletiekbaan van Maarschalkerweerd in Utrecht werd zaterdag de eerste officiële atletiekwedstrijd van het seizoen gehouden.

Bij de U-track meeting mocht Tesfu van SV Sportlust direct ook in de eerste en snelste serie van start op de 1500 meter en werd daarin eerste. Met zijn tijd van 3.52.14 werd hij niet alleen winnaar, maar verbeterde hij ook het clubrecord met ruim twee en een halve seconde. Een geweldige start van het seizoen na een aanloop zonder wedstrijden.

8 REACTIES

  1. Nee Peter, er wordt alleen maar afgezeken, dus geen plek voor gelukwensen of anderssoortige positiviteiten.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.