Verkoop nieuwe eengezinswoningen in Julianadorp online van start

0

Julianadorp – Zes nieuwe eengezinswoningen op ’t Laar in Julianadorp staan sinds deze week in de verkoop. Vanwege corona vindt de start van de verkoop online plaats.

De rij- en hoekwoningen zijn onderdeel van het zogenoemde Veld 3. De afgelopen jaren was er veel belangstelling voor de woningen in de jonge wijk Woonpark ’t Laar in Julianadorp. “Je woont hier in een duurzaam huis in een bestaande parkachtige omgeving”, zegt verkoopmanager Kiki Ongering van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost over de belangrijkste succesfactoren.

Met de ontwikkeling van Veld 3 krijgt het succes van de voorlopers Veld 1 en Veld 2 nu een vervolg. De zes rij- en hoekwoningen zijn allemaal voorzien van het duurzame Fijn Wonen-label. Dit najaar gaan er nog eens 22 levensloopgeschikte woningen en twee-onder-een-kapwoningen en vijf vrije kavels in verkoop. Volgend jaar gaat de rest van Veld 3 in verkoop.

Woningconfigurator
Geïnteresseerden in een rij- of hoekwoning kunnen zich online inschrijven. Met behulp van een woningconfigurator is het mogelijk om zelf het huis samen te stellen. Verder is er maandag 6 juli van 15:00 tot 17:00 uur een telefonische informatiemiddag. Gegadigden voor een bouwnummer kunnen dan hun vragen en woonwensen bespreken met de makelaars Van Hoekstra & van Eck en de adviseurs van Van Wijnen. Inschrijven voor een bouwnummer kan tot woensdag 8 juli 12:00 uur.