Automobilist ramt muurtje bij busstation

4

Den Helder – Een automobilist heeft zaterdagavond de auto geparkeerd tegen het muurtje tussen bus- en treinstation aan de Parallelweg. Het eenzijdig ongeval vond rond 21.00 uur plaats. De witte bestelbus raakte bovendien een reclamezuil.

Twee ambulances kwamen ter plaatse en een persoon kon zelf uit het voertuig komen. Een tweede persoon moest door het ambulancepersoneel uit de bus worden gehaald. Op de weg was veel glasschade en het was nodig de weg tijdelijk af te sluiten. Aangezien het bij het station was moesten de bussen omrijden. Taxichauffeurs die bij het station stonden opgesteld hebben, samen met andere omstanders, tijdelijk het verkeer geregeld.

4 REACTIES

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.