De Helderse Vallei wijzigt openingstijden

0

Den Helder – De openingstijden van De Helderse Vallei wijzigen per 31 augustus. Op alle maandagen is De Helderse Vallei weer gesloten voor publiek. Van dinsdag tot en met zondag is het centrum geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Het terrein en de kinderboerderij blijven tot en met 30 september geopend tot 17.00 uur.

Het duurzaamheidscentrum is vanaf 1 september weer volledig geopend, net als bijna alle faciliteiten op het terrein en bij de kinderboerderij. Het blijft mogelijk om De Helderse Vallei te bezoeken zonder reservering vooraf. Voor ieders veiligheid zal er, als het te druk wordt om de 1 ½ meter onderlinge afstand tussen bezoekers te bewaren, een rood stoplicht branden. Bezoekers worden dan verzocht om op een later moment terug te komen.

Op het terrein is met behulp van pijlen en borden aangegeven welke regels er gelden. Gedeeltelijk is er eenrichtingsverkeer op het terrein van kracht, zodat bezoekers elkaar de benodigde ruimte kunnen geven.

Er worden vanaf 1 september ook weer een aantal activiteiten op en rond het terrein georganiseerd, zoals ‘Met de kippen op stok’ op 4 en 5 september. Hou de website in de gaten, er worden in de loop van de komende weken activiteiten toegevoegd. Kijk voor meer informatie op www.deheldersevallei.nl/agenda.

Alle informatie over een bezoek aan De Helderse Vallei is te vinden op www.deheldersevallei.nl/nieuws.