Inval in drugswoning Westgracht

3

Den Helder – De politie heeft dinsdagmiddag een inval gedaan in een woning op de Westgracht in Den Helder. Er kwamen meerdere signalen binnen dat vanuit de woning gedeald werd in verdovende middelen, ook aan minderjarigen. Deze informatie kwam naar voren door officiële verklaringen, eigen waarnemingen en zogenaamde MMA-meldingen. Tijdens de zoeking zijn een taser en 25 bolletjes met heroïne en cocaïne aangetroffen. Daarnaast zijn nog een aantal gegevensdragers in beslag genomen.

Er wordt een bestuurlijke rapportage opgemaakt wat uiteindelijk zal kunnen leiden tot sluiting van de woning. De verdachte zal zich moeten verantwoorden tegenover de rechter.

3 REACTIES

  1. Nee RB , die “”verslaafden”” komen hun dagelijkse medicijnen halen in hun coffeeapotheek. Sommigen onder hen zijn zo ”ziek ”, dat je ze iedere dag daar voor de deur ziet hangen.

Comments are closed.