Kunst en chocolade in nieuwe winkel Dunselman

1

Den Helder – Na maanden van voorbereiding is het zover: Bakkerij Dunselman verlaat haar winkel op de huidige locatie aan de Beatrixstraat en opent even verderop (in het voormalige pand van Bakker Bos) de nieuwe bakkerswinkel op donderdag 3 september om 08.30 uur. De eerste 100 kopende klanten krijgen gratis een hazelinotaart.

Het verkoopteam staat te trappelen om Den Helder te ontvangen in een warme sfeervolle en verrassende winkel. Er staat een grotere winkel-oven waarin de hele dag broden, saucijzenbroodjes, croissantjes en gevulde koeken worden afgebakken. In de open keuken achter de winkel maakt chocolatier Robert Winters samen met Peter Dunselman een assortiment bonbonparels, chocblocks, pindarotsjes en nog veel meer. Robert zal daar vanaf september ook chocolade -workshops gaan verzorgen. Nieuw in de Dunselmanformule is het exposeren van kunst in combinatie met chocoladeverleidingen, geschenkdoosjes en sfeervolle decoraties.

Bakkerij Dunselman viert dit najaar het 160-jarig jubileum van het familiebedrijf. De familie Dunselman ziet een mooie toekomst in Den Helder waarbij alle onderdelen van de moderne ambachtelijke bakkerij onder eigen label worden geproduceerd: Versgebakken broden en broodjes, desembrood, gebak en taart, koekjes en nu ook chocolade.

1 REACTIE

Comments are closed.