Toch nog kermis in Julianadorp

2

Julianadorp – De kermis in Julianadorp gaat dit jaar toch door, zij het met de nodige aanpassingen. De kermis heeft dit jaar een andere locatie, er is geen horeca aanwezig en bezoekers houden 1,5 meter afstand. Er is een looproute langs de attracties en er wordt in de gaten of het niet te druk wordt.

De kermis komt op het veld tussen het Junior College en het bejaardenhuis, aan de Zuiderhaaks. “We maken er een mooie editie van en zien iedereen graag op de kermis voor een ritje in de La Bamba, botsauto’s, de zweefmolen, draaimolen of het funhouse”, laat de organisatie weten.

Er is dit jaar geen horeca en ook elders in het dorp komt geen feesttent te staan.

Openingstijden
Vrijdag 21 augustus van 15.00 – 22.00 uur
Zaterdag 22 augustus van 13.00 – 22.00 uur
Zondag 23 augustus van 13.00 – 20.00 uur
Maandag 24 augustus van 14.00 – 20.00 uur

2 REACTIES

  1. Ik mis de Booster, Break Dance, Grijpautomaat enz.
    Had wel mogen wat leuke attracties erbij zijn

Comments are closed.