Vier keer onder invloed, auto in beslag

3

Den Helder – Een 38-jarige man uit Den Helder was dit jaar al drie keer aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. Een gewaarschuwd mens zou gezegd kunnen worden, echter volgde desondanks donderdag de vierde keer.

Uit de speekseltest kwam naar voren dat er sporen van THC in zijn lichaam zaten. Hij is aangehouden en er is bloed afgenomen en de uitslag hiervan zal bepalen of hij proces-verbaal krijgt. De man verklaarde overigens dat hij zich “topfit” voelde. Omdat het dus de vierde keer was dit jaar dat hij voor dit feit was aangehouden, is zijn voertuig in beslag genomen en een verzoek bij de Officier van Justitie is gedaan om deze verbeurd te verklaren.

Ook een andere 38-jarige man werd donderdagavond voor ditzelfde strafbare feit aangehouden. Ook van hem is bloed afgenomen.

3 REACTIES

Comments are closed.