De Kampanje vijf jaar op Willemsoord

8

Den Helder – Het is dit najaar vijf jaar geleden dat theater De Kampanje is verhuisd naar Willemsoord. Op 16 oktober 2015 vond de officiële opening plaats en bijna vijf jaar later wordt dit heugelijke feit gevierd met een jubileumvoorstelling van de Ashton Brothers. Zij trappen daarmee ook het nieuwe theaterseizoen af.

Op vrijdagavond 25, zaterdagavond 26 en zondagmiddag 27 september is het drie dagen lang hilariteit, muziek, variété en spektakel, een medicijn tegen de misère! Vooraf is er de mogelijk een maaltijd te nuttigen in de Stadshal. Zowel bij het eten als bij de voorstelling heeft De Kampanje feestelijke verrassingen in petto.

Kaarten met maaltijd à €49,95 en kaarten zonder maaltijd à € 34,50 kunnen gereserveerd worden via www.kampanje.nl/ashtonbrothers.

8 REACTIES

  1. Geweldig 5 jaar megalomane schouwburg! Hoor nog de vorige directeur Jan Fokkinga zeggen: we worden tweemaal zo groot, dus kunnen we tweemaal zoveel verdienen. Ik antwoordde als je tweemaal zo groot wordt kan je ook tweemaal zo veel verliezen! Jammer genoeg zijn de verliezen zelfs ruim meer dan voor de verhuizing. Ben benieuwd hoeveel er (voor de Corona en zonder boekhoud trucjes) al verloren is!

  2. Als de corona crisis blijft aanhouden, dan moet de Schouwburg eind van dit jaar op personeel gaan inkrimpen.

Comments are closed.