Flinke daling aantal WW-uitkeringen

2

Den Helder – Het aantal WW-uitkeringen is vorige maand in Den Helder gedaald, zo meldt het UWV. De daling bedroeg 7,2 procent en dat is forser dan het gemiddelde voor heel Noord-Holland Noord. Dat lag namelijk op 4,7 procent.

Den Helder scoorde in augustus op dit gebied het beste van de gemeenten in de Noordkop, op Texel na. Op het Waddeneiland was de daling 13,7 procent, maar Schagen (-7,1) en Hollands Kroon (-6,8) deden het iets minder goed dan Den Helder. Landelijk gezien was de daling van het aantal WW-uitkeringen 3,0 procent.

Vooral in de sectoren horeca en catering en uitzendbureaus vonden in augustus veel mensen weer werk.

2 REACTIES

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.