Flinke daling aantal WW-uitkeringen

2

Den Helder – Het aantal WW-uitkeringen is vorige maand in Den Helder gedaald, zo meldt het UWV. De daling bedroeg 7,2 procent en dat is forser dan het gemiddelde voor heel Noord-Holland Noord. Dat lag namelijk op 4,7 procent.

Den Helder scoorde in augustus op dit gebied het beste van de gemeenten in de Noordkop, op Texel na. Op het Waddeneiland was de daling 13,7 procent, maar Schagen (-7,1) en Hollands Kroon (-6,8) deden het iets minder goed dan Den Helder. Landelijk gezien was de daling van het aantal WW-uitkeringen 3,0 procent.

Vooral in de sectoren horeca en catering en uitzendbureaus vonden in augustus veel mensen weer werk.

2 REACTIES

  1. …en hoeveel zijn er in de bijstand bijgekomen ??
    al die halve nepnieuwtjes door een matglazen bril.

Comments are closed.