Getuigen gezocht van vernieling aan auto’s

1

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van de vernieling aan drie personenauto’s. Dat gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag in de Korvetstraat in Den Helder.

Omstreeks 05.00 uur kwam via oplettende getuigen de melding dat op de Korvetstraat twee personen auto’s aan het vernielen waren. Ter plaatse zijn twee 23-jarige mannen ter zake openlijke geweldpleging aangehouden. Van zeker drie voertuigen waren de spiegels vernield, het is niet ondenkbaar dat in deze omgeving nog meer voertuigen zijn vernield.

Slachtoffer of getuige van deze vernielingen, neem dan contact op via het telefoonnummer 0900-8844, registratienummer 2020203288. Bij het insluiten bleken beide personen onder invloed van alcohol te zijn.

1 REACTIE

  1. wat een misselijke apen hebben we er toch tussen zitten, blijf met je klauwen af van andermans spullen

Comments are closed.