Vrouw (62) om het leven gebracht in woning Balistraat (update)

0

Den Helder – De politie heeft zaterdagochtend een levenloos lichaam aangetroffen in een woning aan de Balistraat. Vooralsnog wordt uitgegaan van een misdrijf, zo laat de politiewoordvoerder weten.

Een ambulance ging ter plaatse nadat er een melding was binnengekomen dat er iemand onwel was geworden. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar de hulp kwam te laat. Bij aankomst in de woning bleek de persoon al te zijn overleden. De politie gaat uit van een misdrijf en is begonnen met nader onderzoek.

Update
In de loop van zaterdagmiddag heeft de politie laten weten dat het slachtoffer een 62-jarige vrouw uit Den Helder is. Zij is, zoals al werd vermoed, door geweld om het leven gekomen. Twee mannen uit Den Helder (36 en 63 jaar) zijn aangehouden. De politie onderzoekt welke rol zij hebben gespeeld bij de dood van vrouw.