Linie College gesloten na coronabesmetting

2

Den Helder – Het Linie College is voor tien dagen gesloten. Een van de leerlingen is besmet met corona en uit voorzorg gaat de school tot 6 oktober op slot. Dat heeft de school dit weekend bekendgemaakt.

“Helaas is bij ons op school een leerling positief getest op het virus COVID-19. De school, alsmede het ATC en de schoolwinkel aan de Koningstraat, zijn nu op advies van de GGD gesloten op zijn minst tot dinsdag 6 oktober”, zo laat het Linie College weten. “Tevens zijn de school en het ATC hierdoor niet telefonisch bereikbaar.”

Wie vragen heeft kan contact opnemen met de directie via d.schotman@liniecollege.nl.

De school past de adviezen en richtlijnen van het RIVM toe: https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19#index_Ziekte–Besmettelijkheid

2 REACTIES

  1. Ik vraag mij af of de “ autoriteiten” zich bewust zijn van de alles omvattende consequenties van mastregelen als deze. Ik vrees van niet !

Comments are closed.