Oktober Woonmaand op het Ravelijncenter (afgelast)

1

Update: De Oktober Woonmaand is afgelast

Den Helder – Het Ravelijncenter maakt zondag 4 oktober (12:00-16:00 uur) vanwege Oktober Woonmaand van de reguliere koopzondag een extra feestelijke dag. Zo komt er een heuse kinderboerderij naast Dierspecialist XL De Koningsvis. Ook tussen Jysk en Leen Bakker is er heel wat te beleven: live-muziek, een gratis photobooth en een goochelaar.

Voor de lekkere trek kunnen bezoekers terecht bij de Vietnamese loempiakraam van Phu Oangh, een ouderwetse zak patat bij Rick’s Patat en voor heerlijke visspecialiteiten bij de kraam van de familie Van Wissen. Daarnaast zijn uiteraard de woonwinkels geopend om de nieuwste woontrends te presenteren. In veel winkels wordt ook wat extra’s georganiseerd. Zo deelt MetMega lekkere hapjes en drankjes uit. Ook de Schakel deelt lekkers uit en daar kunnen belangstellenden, mits zij zich van te voren opgeven, om 14:00 uur meedoen aan een gratis workshop van Suus Geluk. Neem voor meer informatie over deze workshop contact op met De Schakel.

Waarom is oktober zo belangrijk voor het Ravelijncenter? Net als in de kledingbranche hebben ook de grote meubelmerken nieuwe collecties te showen. Dit doen zij (bijna) allemaal in de maand oktober. Vandaar dat oktober ook wel dé woonmaand wordt genoemd. Niet zo gek: de zomer is voorbij en we gaan met zijn allen weer naar binnen.

Gebruik daarom deze maand om van het huis weer een warm en fijn thuis te maken. Kleine aanpassingen met nieuwe accessoires, kaarsen, een heerlijk vloerkleed, wat nieuwe kussens en een warme plaid op de bank zijn zo gedaan, maar geven een groot effect! Tijdens Oktober Woonmaand is er op het Ravelijncenter genoeg inspiratie te vinden. Tip: veel woonwinkels hebben ook speciale voordeelacties met grote kortingen in Oktober Woonmaand! U bent van harte welkom op het Ravelijncenter om hiervan te profiteren!

Op het Ravelijncenter is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voorhanden.

1 REACTIE

  1. past die gratis photobooth op een aanhanger? die wil ik wel reserveren dan, ik zorg voor een paar sterke mannen om hem op te laden, hoe laat en bij wie mag ik me melden?

Comments are closed.