Overalls van Govers voor leerlingen ATC Binnen de Linie

0

Den Helder – ATC binnen de Linie diende in maart een aanvraag in bij de Helderse Uitdaging. Ze waren op zoek naar werkkleding voor de leerlingen op het arbeidstrainingcentrum, waaronder overalls voor de vuile werkzaamheden. Bart Brinkman van Govers zag de oproep op social media voorbij komen en nam meteen contact met op met de Helderse Uitdaging dat zij vast wel iets voor de leerlingen konden betekenen. Zo gezegd zo gedaan. De match was beklonken!

En toen gooide corona roet in het eten, want net op het moment dat het Linie College de overalls wilde ophalen kwam de lock-down. Daarom hebben de overalls even op zich laten wachten, maar geduld wordt altijd beloond.

Deze week was het eindelijk zover en kwamen leerlingen Sietse, Iris, Marlène en Lindey samen met hun leraar Peter Sipsma langs bij Govers om de overalls op te halen. Als dank hadden de leerlingen zelf verse appeltaarten gebakken. Bedrijfsleider Boudewijn Strikwerda vond het een heerlijke verrassing. Iedereen blij.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.