Snelheidscontrole, weinig overtredingen

8

Den Helder – De politie heeft weer een snelheidscontrole gehouden op de Torplaan. Tussen 17.30 en 18.30 uur werden twee overtredingen waargenomen. De hoogste van deze twee betrof 82 kilometer per uur, waar 50 toegestaan was.

Ook op de Schootenweg, het gedeelte tussen de Waddenzeestraat en de Walvisvaardersweg, is gecontroleerd. Hier stonden agenten tussen 16.30 uur en 17.30 uur en zijn bij de 300 passanten geen overtredingen geconstateerd. Verder zijn er aan diverse snorfietsbestuurders meerdere processen-verbaal gegeven voor diverse zaken.

8 REACTIES

 1. Ik zag gisteren op televisie dat er een landelijk probleem is door tekorten aan agenten vanwege de corona in Den Helder hebben ze dat probleem denk ik nog niet.

 2. eindelijk want er wordt als gekken gereden soms op de torplaan, en dan die motoren met een speciale opgevoerde uitlaat

 3. tsja…dáár is volk zat voor…. kassa spelen. boeven vangen is wat moeilijker voor die ……
  ik zie ze ook verdraaid weinig op de waddenzeestraat staan met hun snelheidscontrole.
  daar hebben “bepaalde groepen” regelmatig races…zonder rijbewijs…apk…knetterstoned etc.
  maar daar zie je de helden niet. te kleurig om “de stoere agent uit te hangen” waarschijnlijk.
  (zal ook wel niet geplaatst worden op dha. begint ook steeds linkser te worden met hun modjes)

 4. Wat moet je hier nou mee, net als de handhavers wat moet je ermee … vandaag waren er handhavers in julianadorp om een auto’s te bekeuren die op de stoep stond .. in mijn straat zijn er mensen met twee en sommige zelfs drie auto’s die allemaal voor de deur moeten staan en anders voor jouw deur dus voor jou geen plek … daar moeten ze wat aan doen ..
  Hier word je zo moe van … je hebt er helemaal niks aan eruit die handhavers

Comments are closed.