Snelheidscontroles op de Torplaan

3

Den Helder – Op verzoek van buurtbewoners hebben agenten deze week twee keer een snelheidscontrole op de Torplaan gehouden. Beide dagen stonden ze er tussen 17.00 en 18.30 uur.

Dinsdag waren er 15 snelheidsovertredingen, waarvan de snelste bestuurder 81 kilometer per uur reed. Woensdag waren het er twintig, de snelste reed 82 kilometer per uur. Opvallend was dat één persoon op beide dagen werd betrapt.

3 REACTIES

  1. Ik weet ook nog wel wat… hoe dien je zo’n verzoek in? (die informatie mis ik in dit artikel, neem aan dat ik niet kan opbellen ‘willen jullie hier ook even controleren?’)

    (En het zou toch leuk zijn als mensen is stoppen met Tokkietown e.d. alsof Den Helder zoveel erger is dan andere gemeentes)

  2. lachwekkend triest weer van de padvinderij. nu is het excuus om de staatskas te spekken:
    “op verzoek buurtbewoners”
    hahahaha… als die zg politie nu eens op alle verzoeken van bewoners in zouden gaan, en niet (als deze onzin waar is) alleen met 20 man komen opdraven als er geld kan worden afgepakt, dan zou het verhaal nog geloofwaardig zijn. schootenweg ook op verzoek van bewoners ??? daar staan jullie ook vaak genoeg boekhoudertje te spelen. oh wacht… daar wonen niet zo veel mensen… wat is daar het smoesje dan ?
    “onze politie” en daadwerkelijk op komen draven op verzoek van……. man man man…

Comments are closed.