Start werkzaamheden Burgemeester Visserbrug-N250

4

Den Helder – De N250 is van 14 september tot en met 31 oktober afgesloten voor het verkeer. Gebiedsaannemer WaakSaam vernieuwt het asfalt tussen de Burgemeester Visserbrug en de Beatrixstraat en voert herstelwerkzaamheden uit aan de Burgemeester Visserbrug. Ook komen er slimme verkeerslichten die bijdragen aan de verkeersveiligheid en aan de doorstroming van het verkeer.

Door de werkzaamheden te combineren vermindert de verkeersoverlast. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. In de herfstvakantie is de N250, van vrijdag 9 oktober 15.00 uur tot maandag 26 oktober 07.00 uur, tijdelijk open. Bedrijven die gevaarlijke stoffen willen vervoeren in deze periode dienen contact op te nemen met de gemeente via telefoonnummer 14 0223.

Niet parkeren
Parkeren voor de woningen aan de N250 is niet toegestaan op het moment dat gebiedsaannemer Waaksam ter hoogte van de woningen het asfalt vernieuwt. De huizen aan de N250 blijven voor laden en lossen bereikbaar voor bewoners en bedrijven. Kijk op www.waaksaam.com/nieuws voor de uitgebreide planning. De Burgemeester Visserbrug kan van 14 september tot en met 31 oktober niet bediend worden voor de scheepvaart.

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van vaarwegen, wegen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Kijk op www.waaksaam.com voor informatie.

Vragen over de werkzaamheden? Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800 0200 600 of stuur een e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl.

4 REACTIES

  1. Gelukkig is de N250 tijdens de herfstvakantie open; ik zou die eindeloze rij auto’s richting Tessel voor geen goud willen missen!

  2. Ga gewoon door met de werkzaamheden tijdens de herfst vakantie alsjeblieft! Gun de bewoners langs de Texel route een weekje rust. Ik heb zo langzamerhand schoon genoeg van die eindeloze files.

  3. Waardeloos ,giga drukte over de Middenweg,(rotondes)Jan vervailleweg,(stoplichten)Waddenzeestraat (rotondes) en kruispunt Schooterweg(stoplichten).Tel daar ff bij op de fietsende kinderen (oversteekplaatsen) bij Scholen aan zee.Gewoonlijk al een en al ellende met dat verkeer van de boot,nu weken lang over de enkele doorgaande wegen die de stadsdelen verbinden.
    Ik zeg weg met die Texelse boot.Niet de lusten en ook niet de lasten.De inwoners van Den Helder zijn het al jaren zat.Gelukkig hebben wij hier ook al jaren een waardeloos gemeente bestuur die zich totaal niet hard maakt voor haar burgers.En over de verkeersveiligheid nog maar te zwijgen.

  4. Lady Bug, je snapt toch wel dat ik er net zo over denk als jij? Ik word knettergek van die tesselgangers. Nu, vrijdagmiddag, staat de boel voor m’n raam voortdurend stil. Slimme verkeerslichten; leuk. Nu nog slimme bewindslieden.

Comments are closed.