Stuurstang breekt af, auto ramt lichtmast

1

Den Helder – Een curieus ongeval, woensdagavond op de Huisduinerweg. Een bestuurder van een auto raakte ter hoogte van de ingang van het Ziekenhuis de macht over het stuur kwijt, doordat aan de rechter voorzijde van zijn auto de stuurstang afbrak tijdens het rijden.

Hierdoor raakte hij uit koers en ramde een lichtmast. Na een twintigtal meters is de auto tot stilstand gekomen. De bestuurder is hierbij niet gewond geraakt. Wel is er grote schade aan de auto, een Amerikaanse pick-up truck. Deze is door een berger afgevoerd en zal naar een garage gaan voor onderzoek en reparatie.

De gemeente Den Helder wordt ingeschakeld voor de defecte straatverlichting.

1 REACTIE

  1. De beste plek om een ongeluk te krijgen 😛
    Óp de brancard; rollend naar de lift en óp naar boven 😛

Comments are closed.