Zoon overleden vrouw in vrijheid gesteld

0

Den Helder – In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 58-jarige vrouw Den Helder is maandag één verdachte in vrijheid gesteld. Het gaat om de 36-jarige zoon van het slachtoffer. De vrouw kwam afgelopen zaterdag door geweld om het leven. Haar lichaam werd aangetroffen in een woning in de Balistraat.

Tegen de zoon van het slachtoffer gelden op dit moment geen ernstige bezwaren meer. Dat betekent dat er geen reden is hem langer in detentie te houden. De 63-jarige verdachte wordt dinsdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

De politie heeft eerder een persbericht uitgegeven. In dit persbericht is abusievelijk aangegeven dat het slachtoffer 62 jaar was, dit moet 58 jaar zijn.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.