Geen treinen door werk aan bovenleiding

2

Den Helder – De werkzaamheden aan de bovenleiding op het spoor tussen Den Helder en Schagen zijn maandagochtend in alle vroegte van start gegaan. Als gevolg hiervan is het treinverkeer de gehele week, tot en met zondag 18 oktober, geschrapt.

ProRail vervangt de komende dagen de armen van 263 bovenleidingsportalen. Op zondag 18 oktober rijdt een stopbus tussen Heerhugowaard en Den Helder. Dan wordt namelijk ook op dit traject door Prorail gewerkt aan de bovenleiding.

NS heeft bussen ingezet om reizigers van Den Helder naar Schagen te vervoeren. Die bussen vertrekken in Den Helder vanaf het hoofdstation en vanaf station Zuid (kant De Schooten) en ook vanaf het treinstation van Anna Paulowna.

2 REACTIES

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.