Herfstvakantie: Extra veel zwem- en speelplezier in Aquacentrum Den Helder

0

Den Helder – De herfstvakantie begint en het zwembad biedt dan meer mogelijkheden tot vrij zwemmen. Ook kunnen op bepaalde tijden banen gezwommen worden.

Voor banenzwemmen is telefonisch reserveren verplicht. Dit is niet nodig voor het vrij zwemmen. Wel vraagt het zwembad alle bezoekers zichzelf vooraf via de website te registreren als bezoeker, dit scheelt wachttijden bij de kassa. Deze registratie is vanwege de coronamaatregelen verplicht.

Alle overige activiteiten zoals de doelgroep activiteiten en zwemlessen komen in de vakantie te vervallen. Het normale zwemrooster is vanaf 19 oktober weer van toepassing. Omdat de horeca gesloten is vanwege de coronamaatregelen, is het meebrengen van eigen consumpties toegestaan.

De openings- en aanvangstijden tijdens de Herfstvakantie zijn daarom anders. Hieronder de actuele tijden voor week 42:

Maandag tot en met vrijdag:
Banenzwemmen 7:00 – 10:00
Vrijzwemmen 10:00 – 18:00
Banen zwemmen 18:15 – 21:15

Zaterdag:
Vrijzwemmen 10:00 – 16:00

Zondag:
Banenzwemmen 9:00 – 12:00
Vrijzwemmen 10:00 – 16:00