Man hindert opzettelijk ambulance

9

Den Helder – Een omwonende van het Bernhardplein in Den Helder is dinsdagmiddag aangehouden door de politie, omdat de man een ambulance hinderde. Die was op weg naar het ziekenhuis.

Rond 14:00 uur werden agenten met spoed naar het Bernhardplein vanwege een noodoproep van ambulancecollega’s. Ter plaatse bleek dat zij druk bezig waren met een ernstig ziek slachtoffer. Zij dienden met spoed naar het ziekenhuis te gaan, maar hun ambulance werd geblokkeerd door een gefrustreerde omwonende man. Deze was het niet eens met de manier waarop de ambulance geparkeerd stond en had uit protest zijn auto pal naast de ambulance neergezet.

Het lukte het ambulancepersoneel toch met wat draai- en stuurwerk het slachtoffer op de brancard in de ambulance te krijgen. Hierop zijn ze met spoed naar het ziekenhuis gegaan, want tijd was voor dit slachtoffer essentieel. De omwonende is aangehouden voor deze actie. Hij is verhoord door de recherche en mag zich binnenkort verantwoorden bij de rechter.

9 REACTIES

  1. Laat hem maar vrijwilligerswerk gaan doen in het ziekenhuis, daar komen ze nog mensen te kort.

  2. Wat een idioot, je zou haast hopen dat hij zelf eerdaags een ambulance nodig heeft die dan niiet op tijd bij hem kan komen door een actie van zijn soort idioten, ben benieuwd of hij dan nog zulke idiote acties waardeerd……

  3. Gestoorde figuur, laat hem maar wat gaan schoffelen, wie weet komt hij tot bezinning.

Comments are closed.