Man in ziekenhuis na beroving

11

Den Helder – De politie heeft vrijdagavond twee personen aangehouden op verdenking van de beroving van een 33-jarige man in Den Helder. De verdachten zijn een 17-jarige jongen en een 18-jarig meisje uit Den Helder.

Op vrijdagmiddag meldde zich een familielid van het slachtoffer bij de politie. Het familielid verklaarde dat het slachtoffer in het ziekenhuis was opgenomen met letsel dat hij had opgelopen bij een beroving, in de nacht van donderdag op vrijdag in Den Helder.

Omstreeks 02.00 uur was het slachtoffer in de Dommelstraat. Hij was hier namens een leverancier in lachgas om enkele cilinders af te leveren. Het slachtoffer werd hier beroofd en mogelijk met een gascilinder op zijn hoofd geslagen. De gashandelaar, die toevallig het slachtoffer aan de telefoon had, hoorde dat er iets gebeurde en ging op onderzoek uit. Hij trof het slachtoffer ernstig gewond aan op de Beatrixstraat. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Hij heeft nog geen verklaring af kunnen leggen.

De politie stelde een onderzoek in waaruit de twee verdachten naar voren kwamen. Zij konden op vrijdagavond worden aangehouden. Getuigen van de beroving of personen die meer informatie over deze zaak hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

11 REACTIES

  1. frdrk, rijksoverheid is nu met het wetsvoorstel bezig, verbod lachgas voor recreatief gebruik gaat waarschijnlijk 1 jan 2021 in. Dat het bezit, handel en productie strafbaar is klopt ook niet, ampullen voor bv slagroom blijven voor particulieren gewoon verkrijgbaar.

    Op dit moment dus gewoon legaal!

  2. Een mensenleven is niks meer waard laat staan dat van een dier.
    Criminelen weten gewoon dat ze vrij spel hebben, de kleintjes laten zich graag pakken wetend dat ze de volgende dag weer aan de slag kunnen voor de grote jongens en dat ze flink verdienen.
    We missen een harde hand in dit land … Nederland gaat helemaal naar de knoppen

Comments are closed.