Nieuw bestuur en uitstel jubileum voor Helderse SP

5

Den Helder – De Helderse afdeling van de SP heeft vorige maand tijdens een algemene ledenvergadering, die door zestien leden werd bezocht, een nieuw bestuur van vijf personen gekozen.

Het nieuwe bestuur wordt gevormd door Lex Klerks (penningmeester), Jacqueline Venema (organisatie secretaris), Piet Bijl(algemeen bestuurslid), Han Pieters(algemeen bestuurslid) en Peter Dirks (voorzitter).

De afdeling, die alleen nog penningmeester Marij Scheffer als officieel bestuurslid kende, werd tot voor kort bestuurd door interim-bestuursleden. Deze hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om de afdeling weer op de kaart te zetten, ook met het oog op de komende gemeenteraad verkiezing. De groep kaderleden heeft een aantal activiteiten ondanks Covid-19 toch kunnen houden.

Omdat de afdeling dit jaar 15 jaar bestaat, stond voor 11 oktober een grootse jubileum- /ledendag gepland. Een aantal tweede Kamerleden zou komen spreken, naast het nodige entertainment. Door de aangescherpte Covid-19 maatregelen is deze dag uitgesteld. Het bestuur en kader vinden het niet raadzaam groepen mensen bij elkaar te brengen en mensen te laten reizen. Door de aangescherpte Coronamaatregelen hadden bovendien al een aantal landelijke coryfeeën moeten afzeggen. De 15-jarige afdeling van de SP gaat nu als alles mee zit in september 2021 het opnieuw proberen.

5 REACTIES

 1. 15 jaar gedoe. In 15 jaar geen deuk in een pakje boter geschopt. Gedoe om fractieafdrachten. afsplitsingen van opportunisten, interne ruzies, Doe als de CPN, PPR en PSP en fuseer met GroenLinks en val de kiezer niet lastig met marginale onderwerpjes, Suc6 ermee!

 2. kijk… daar is de “linkse aap uit de mouw”
  nu snap ik die verafgoding van links ook wel. je leven lang je handje ophouden is z’n beetje hét profiel van de linkse meelopers.
  en wat is de bijdrage van mandy geweest de afgelopen 15 jaar ? (behalve een hoop oeverloos geschreeuw)

   • maar geen antwoord op mijn vraag wat nu precies de maatschappelijke bijdrage van Mandy is geweest de afgelopen 15 jaar.
    typisch links geneuzel. kop in t zand…schreeuwen tegen alles maar wel uit dezelfde ruif iedere maand profiteren.. tsja.

    • Wat is uw bijdrage de laatste 15 jaar meneer Ad? 15 jaar gezwam over linkse kerk, handje ophouden.en schreeuwen. In feite beledigend aan mijn adres
     Zielige voorspelbare en totaal ovebodige reacties. We weten het nu zo langzamer hand wel. Verder wat ik doe , gaat u geen ene donder aan. Ik hoef aan u geen enkele verantwoording af te legggen.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.