Nieuwe zoektocht naar Dorper van het jaar

0

Julianadorp – De Culturele organiseert dit jaar weer de verkiezing “Dorper van het jaar”. Dat moet iemand zijn die zich vrijwillig en belangeloos in zet voor Julianadorp, iemand die het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden. Die stille vrijwilliger waar elke vereniging op kan bouwen en die altijd klaar staat voor iedereen.

Iedereen kan iemand voordragen, maar natuurlijk wil De Culturele wel graag weten waarom de kandidaat in aanmerking komt voor de titel. Daarom vragen zij een gemotiveerde mail waarin in ieder geval duidelijk wordt:

– wat is de bijzondere verdienste van de kandidaat;
– wat is de betekenis van deze verdiensten voor Julianadorp;
– waarvoor of voor wie heeft de kandidaat zich vrijwillig en belangeloos ingezet;
– gedurende welke perioden (hoeveel jaar/hoeveel uur) is de kandidaat actief geweest;
– naam, leeftijd, adres, telefoonnummer van de voorgedragen kandidaat;
– naam, adres en telefoonnummer van degene die iemand voordraagt, zodat er contact kan worden opgenomen

Voordragen kan alleen via info@deculturele.nl en is mogelijk tot 30 oktober. Vervolgens zal de onafhankelijke jury de Dorper van het jaar 2020 kiezen. De uitreiking zal anders gaan dat voorgaande jaren door Corona. “Wij zullen de DVHJ in het zonnetje zetten en dat is dan live te volgen via social media”, laat de organisatie weten. Ook krijgt de DVHJ 2020 een eigen tegel bij de muziektent op het Loopuytpark.