Drietal berooft 18-jarige van airpods

5

Den Helder – Een 18-jarige Alkmaarder is zaterdagavond beroofd in de trein van Alkmaar richting Den Helder. De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 19.00 uur was het slachtoffer op het station Alkmaar Noord in de trein gestapt. Tegelijkertijd stapten ook drie jongens in. Een van het ging bij het slachtoffer zitten en dreigde hem geweld te zullen gebruiken als hij zijn Airpods niet af zou geven.

Nadat de Airpods buit waren gemaakt kon het slachtoffer in Schagen uit de trein stappen. De daders reden verder in de richting Anna Paulowna – Den Helder. Zij zijn niet meer door de gewaarschuwde politie aangetroffen. De politie stelt een nader onderzoek in.

5 REACTIES

  1. Het wordt steeds gekker en dat komt allemaal door het slappe beleid, aanpakken dat soort en dan willen de burgemeesters nog dat je geen mes meer bij je mag hebben .. dacht het niet het is hij of ik … ben toch zeker sinterklaas niet …

  2. het politiek “links” ontwijken ook hier weer van toepassing ?
    we mogen wéér niet weten wat de afkomst is van dit soort ?
    zal wel weer gaan om een stel import producten….
    zelfs hier mag dat niet meer gezegd worden.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.