Feestje in garagebox: 26 bekeuringen

43

Den Helder – De politie heeft zaterdagavond rond half twaalf een feestje beëindigd in een garagebox op het Arsenaal. Meerdere meldingen waren binnen gekomen over harde muziek en geschreeuw op straat.

Toen de agenten ter plaatse kwamen, troffen ze 26 personen aan in de leeftijd tussen de 17 en 27 jaar. Stuk voor stuk moesten de personen het pand verlaten, waarbij hun identiteit is vastgesteld. Allen kregen een bekeuring.

In deze boxen is al meerdere keren een feestje / bijeenkomst beëindigd het afgelopen jaar. Een enkeling van hen heeft ook al meerdere bekeuringen gehad voor het overtreden van de Coronaregels.

43 REACTIES

 1. De mensen worder het zat. Deze coronadictatuur duurt al 10 maanden. De maatregelen zijn onlogisch. Wat is er nu zo erg aan dat jongeren een feestje hebben op zaterdag avond. Verder valt op dat de redactie van dit medium bij persverklaringen van politie en gemeente geen hoor en wederhoor toepast.
  Om aan deze staatsgreep een einde te maken is maar één oplossing: Stem massaal FvD!. Zo niet? dan zie ik een opstand en meer burgerlijke ongehoorzaamheid in het verschiet.

  • Zeer regelmatig keihard vuurwerk in de nacht en avond,
   wat voor de één een feestje is, is voor de ander al gauw overlast.
   Volgens mij heeft het FvD zelf al een probleem met hun jongeren afdeling.

  • regels zijn regels, “Wat is er nu zo erg aan dat jongeren een feestje hebben op zaterdag avond” u rijdt ook met de auto 90 km-u waar 30 km-u is toegestaan omdat u vindt dat dit wel kan, alles om de regels maar niet te volgen?

   als FvD dit als standpunt heeft stem ik daar in ieder geval niet op….

   een enkeling kan al bij Harrie van Dongen aankloppen voor opslag als zijnde veelpleger ….

   • ach…. laat die mandy kakelen. schopt tegen alles wat maar beweegt terwijl ze zelf braaf de handjes op weet te houden en verder geen enkele bijdrage weet te leveren aan de maatschappij, behalve de bijstandpot leeg lurken. zo iemand die schopt tegen het huisje waar iedere maand wel de gratis centjes uit rollen. gewoon negeren….

  • Ha ha Baudet als verlosser en leider van de opstand van Nederlanders die het zat zijn.
   Lees jij nog steeds de fabeltjes krant ?? Baudet de uil van minerva.De enige veren die deze uil heeft zijn de veren in de pek waarmee hij besmeurd is en vervolgend uit Den Haag gejaagd.

 2. Het is diep treurig zoals de jeugd hiermee omgaat echt een gebrek aan de opvoeding .. Gelukkig zijn er ook die er mee kunnen leven en zich prima vermaken..
  Boetes moeten veel hoger worden dit gaat om mensen levens
  Stelletje idioten …

 3. @ Hans… natuurlijk… dat gebrek aan opvoeding is al decennia een probleem en ligt aan de ouders.
  Het Coronavirus is een vreselijk “overhyped” staats/media circus.
  Ik zal niet zeggen dat het niet bestaat… maar het is niets meer dan een nare variant van de griep. De media hersenspoelen de bevolking met het aantal ” besmettingen”.
  Klinkt al snel dramatisch maar een “besmetting” wil nog niet zeggen dat je er (heel erg) ziek van wordt. De oversterfte cijfers kunnen als enige meer vertellen over de ernst van dit virus en dit cijfer is niet hoger dan een gemiddeld jaar. Er is echter iets totaal anders aan de hand, iets wat de meeste mensen niet durven te beseffen! Ik blijf het maar herhalen, als een “vervelende” Jehova getuigen (met alle respect voor deze mensen). Dit is het minste dat ik kan doen om wellicht bij mensen het besef te doen ontwaken.
  En Mandy Seinstra heeft gelijk… één onderdeel van deze Corona terreur is om onze vrijheid aanzienlijk te beperken. En dat zal niet voor korte duur zijn!

 4. @ Hans… natuurlijk… dat gebrek aan opvoeding is al decennia een probleem en ligt aan de ouders.
  Het Coronavirus is een vreselijk “overhyped” staats/media circus.
  Ik zal niet zeggen dat het niet bestaat… maar het is niets meer dan een nare variant van de griep. De media hersenspoelen de bevolking met het aantal ” besmettingen”.
  Klinkt al snel dramatisch maar een “besmetting” wil nog niet zeggen dat je er (heel erg) ziek van wordt. De oversterfte cijfers kunnen als enige meer vertellen over de ernst van dit virus en dit cijfer is niet hoger dan een gemiddeld jaar. Er is echter iets totaal anders aan de hand, iets wat de meeste mensen niet durven te beseffen! Ik blijf het maar herhalen, als een “vervelende” Jehova getuigen (met alle respect voor deze mensen). Dit is het minste dat ik kan doen om wellicht bij mensen het besef te doen ontwaken.
  En Mandy Seinstra heeft gelijk… één onderdeel van deze Corona terreur is om onze vrijheid aanzienlijk te beperken. En dat zal niet voor korte tijd zijn!

  • het is tijd om de vrijheden wat in te perken, de gemiddelde medelander kan al deze vrijheden niet aan en je ziet ook in deze weer wat er van komt, kortom om nog iets van dit land te redden (alhoewel ik van mening ben dat het al te laat is om het tij nog te keren) minder vrijheden, minder gedogen, strengere handhaving en hardere straffen

    • de hele pandemie is bekokstoofd tijdens de laatste G7 bijeenkomsten, ook het vaccin is toen helemaal uitgedacht en bevat een stofje welke nadat het geïnjecteerd is muteert, actief signalen begint uit te zenden die in Noord Korea verzameld worden waarna ze de hersenen van de gevaccineerde personen kunnen manipuleren….. zo iets??

 5. En trouwens zo sneu om altijd maar weer “aluhoedje” te roepen naar mensen die niet alles maar klakkeloos geloven/aannemen.
  Ik noem jou toch ook geen domme sukkel zonder respect naar andersdekkende?

  • ik heb alle respect voor andersdenkenden, heb alleen geen tijd voor personen die tegen zijn om het tegen zijn of die zeuren om te zeuren, mooi voorbeeld is een groep personen die schreeuwen dat je ze niet in hokjes mag plaatsen maar ondertussen wel een eigen vlag willen hebben, doe gewoon en minder recalcitrant, neem eens wat van een ander aan, houdt je gewoon aan de regels en het leven is veel leuker hoor…..

   • Ik ben uiteraard niet “tegen om het tegen zijn” maar zal me niet laten vaccineren met alle risico’s van dien.
    Ken je de uitdrukking “het middel is erger dan de kwaal”?
    Denk hier nog maar eens aan als je straks wellicht kwijlend in een rolstoel zit omdat het vaccin toch iets minder veilig blijkt uit te pakken.

    • en als het vaccin nou gewoon doet wat het moet doen?

     Hoeveel kinderen komen er kwijlend in een rolstoel terecht als gevolg van de twee vaccinaties die kinderen krijgen als de eerste bescherming tegen de ziekten difterie, kinkhoest, tetanus en polio (DKTP), hib-ziekte, hepatitis B en pneumokokkenziekte?

     • misschien misschien misschien, zoeken zoeken zoeken, je hebt dus geen feiten maar loopt allerlei assumpties te maken, nu ook weer je partijgenoot Seinstra die met een walg van een Lubach de NOS in twijfel probeert te trekken, ja de NOS is gekleurd maar ze zullen echt geen leugens de wereld in helpen, als je dat gelooft dan is het echt tijd voor een aluhoedje….

   • Baudet alias de uil van Minerva : de vogel is gevlogen ha ha of misschien wel getroffen door de voglegriep .Maar dat zal natuurlijk ook wel uit de koker van de chinezen komen om ons te overheersen.

   • Mandy is net Rutte, als een blad aan een boom omslaan, eerst bij ieder artikel hier het zinkende schip er bij halen en nu ineens meewaaien met bonte Piet

     • Niet Pulp Fiction.
      Sharpe’s Eagle.

      Maar goed dan dwalen we wel erg af.

      Feestje in coronatijd in de garage.

      Het is niet slim.
      Maar een school vol met 1600 leerlingen is ook niet slim.

      Het coronavirus geeft er geen f*ck om waar het iemand besmet; niet op school; niet op het werk; niet thuis; ook niet in een garage.

      Het virus maakt ook geen onderscheid op politieke voorkeur.

      De mensen zijn het zat. Maar het virus trekt zich daar niks van aan.

      Voorlopig zitten we nog wel in deze gedeeltelijke lockdown.

      Zolang de scholen openblijven; zullen die politie acties tegen “feestjes” een druppel op een gloeiende plaat zijn.

      Als zelfs een minister op z’n bruiloft lak heeft aan de regels; wat moet de jeugd dan denken?

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.