Geen nieuwjaarsreceptie, geen Jutter van het jaar

5

Den Helder – In verband met de onzekere ontwikkelingen van het coronavirus heeft het college besloten de nieuwjaarsreceptie in 2021 niet te organiseren. “Binnen de huidige beperkende maatregelen past een fysieke nieuwjaarsreceptie met een groot aantal bezoekers niet en is een dergelijke bijeenkomst ook niet gewenst”, zo laat de gemeente weten.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt ook de jaarlijkse uitverkiezing van “de Jutter van het jaar” bekendgemaakt. Na overleg tussen de burgemeester en de voorzitter van de jury, die belast is met de voordracht van de nieuwe jutter van het jaar, is besloten ook de verkiezing van de Jutter van het jaar dit jaar niet te laten plaatsvinden.

De voorzitter van de jury en de burgemeester zijn beide van mening dat in 2020, mede in het licht van de Coronacrisis, zoveel inwoners van Den Helder een bijzondere inspanning hebben geleverd dat hieruit een voordracht doen welhaast onmogelijk is.

5 REACTIES

  1. Mooi. kan de nieuwjaarsreceptie weer in het achterkamertje, en de door facebook ‘geregelde’ Jutter van het Jaar op de schroothoop. Nu de ‘Rotary’Ondernemer van het jaar en de afscheidsreceptie van Ortskommandant Nobel nog. Hoop geld over voor nog meer Boa’s, stadhuizen. en lichtjes routes

    • De Jutter van het jaar is zeker niet een “door Facebook geregelde Jutter”. Met deze opmerking beledigd u de huidige Jutter van het jaar Joop Roozeboom.

  2. jammer, ik had zo gehoopt dat ik het zou worden. zo’n prestigieuse titel. jutter van het jaar

  3. Ik denk er toch anders over: die SARS Civid-19 virus is nog nooit geïsoleerd volgens Koch/Rivers postulaat. Die PCR-test is volgens uitvinder Kary Mullis niet geschikt voor Diagnose en wordt op instructie ook nog eens verkeerd gebruikt! Corona kwam goed uit voor W.E.F. voorzitter Prof. Klaus Schwab om de “Great Reset”door te kunnen drukken! Kijk eens ergens anders dan MSM. Dus maatregelen tegen virus zijn nep/staatsgreep te noemen en hebben heel ander doel:angst kweken! Vandaar dat ze vaak ook zo onlogisch zijn! Hele situatie doet mij aan ww2 denken…ben er niet blij mee!

  4. Nu is Joop Roozeboom (een man die een het hart op de juiste plek heet) de eerste Jutter van het jaar die deze titel 2 jaar mag dragen. Ik denk dat hij er trots op zal zijn.

Comments are closed.