Honderd hoofdstukken over historie Den Helder, Huisduinen en Julianadorp

0

Den Helder – Het eerste exemplaar van het boek “Den Helder op 53° Noorderbreedte”, van de hand van Rens Schendelaar, is dinsdag feestelijk overhandigd aan Ruud Kersten. Hij heeft 16 jaar gewerkt als verslaggever van de Helderse Courant en is altijd zeer betrokken geweest bij het wel en wee van Den Helder.

Vanaf heden is deze uitgave in de Historische reeks van de Helderse Historische Vereniging te verkrijgen. Het boek bevat ruim 200 pagina’s en is ruim geïllustreerd, waarin de historie van Den Helder, Huisduinen en Julianadorp wordt beschreven in honderd hoofdstukken. De onderwerpen variëren van de oudste archeologische vondsten in Julianadorp tot de huidige stadsvernieuwing in het centrum.

De publicatie is verkrijgbaar bij de Boekhandel Bruna in Den Helder en Julianadorp. De aanschafprijs van het boek bedraagt € 20,= Het boek is ook verkrijgbaar via de Helderse Historische Vereniging (zie website/webshop) plus verrekening van eventuele verzendkosten.

Leden van de Helderse Historische Vereniging kunnen in het bezit komen van het boek tegen gereduceerd tarief. Zij kunnen hiervoor terecht op donderdag 19 november t/m zaterdag 21 november tussen 10.00 – 15.00 uur in de Beatrixstraat nr. 60C (de oude zaak van bakker Dunselman).

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.