Julianadorper Nico de Vos op kandidatenlijst 50Plus

1

Julianadorp – 50Plus heeft vrijdag de kandidatenlijst voor de komende Tweede Kamerverkiezingen bekendgemaakt. Zoals verwacht wordt de lijst aangevoerd door Liane den Haan, maar op plek 26 staat de 67-jarige Nico de Vos uit Julianadorp.

De Vos is geen onbekende in de politiek. Hij is al jaren betrokken bij 50Plus en is sinds kort ook commissielid voor de Helderse fractie van Senioren Actief. Inwoners van Den Helder kennen hem mogelijk ook van zijn stem, want hij maakte enkele jaren een radioprogramma voor de LOS.

De kans dat De Vos daadwerkelijk Den Haag haalt is overigens klein. Bij de meest recente peilingen voor de verkiezingen staat de partij op 1 tot 2 zetels. 50Plus zegt te streven naar een situatie waarin iedereen in Nederland goed oud kan worden en mee kan blijven doen: met een waardevast pensioen, een geschikte woning en goede gezondheidszorg. De volledige kandidatenlijst is te vinden op de website van 50Plus.

1 REACTIE

  1. Black Friday aanbieding! vijf politieke partijen naar keuze voor één contributie!

Comments are closed.