Straatverlichting over op ander systeem

3

Den Helder – Alle straatverlichting gaat vanaf 1 februari ‘anders’ aan en uit. Netbeheerder Liander gaat vanaf dat moment verder met een ander digitaal besturingssysteem. De komende weken test Liander het nieuwe systeem in Den Helder.

De testperiode start maandag 16 november en duurt vier weken. Het kan zijn dat inwoners in deze periode de straatverlichting overdag zien branden. Geef dit dan zo snel mogelijk door aan de gemeente. Dat kan via telefoonnummer 140223 of via www.denhelder.nl (invullen contactformulier). “Zo sporen we de ‘fouten’ snel op”, aldus een woordvoerster van de gemeente.

Het nieuwe digitale systeem biedt de gemeente meer mogelijkheden. “Zo kunnen we straks bijvoorbeeld zelf flexibel de straatverlichting in een wijk eerder aan of later uit zetten.”

3 REACTIES

    • met al die tijdzones die onze hoogmoedgemeente bestrijkt is het heel handig om de “aan-uit-tijden” aan te kunnen passen

  1. Het kan zijn dat inwoners in deze periode de straatverlichting overdag zien branden. Geef dit dan zo snel mogelijk door aan de gemeente.

    Dan mag je wel iets doen aan je interne bewaking binnen de infra.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.