Weigeren bloedproef, rijbewijs kwijt

0

Den Helder – Een 30-jarige man uit Den Helder is woensdag zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Hij werd in Schagerbrug aangehouden, omdat uit de speekseltest naar voren kwam dat hij onder invloed van cocaïne en amfetamine een bestelbus bestuurde. Op het bureau weigerde hij alle medewerking aan een bloedproef. Dit hield in dat zijn rijbewijs ingevorderd is.

Agenten hadden deze auto aan de kant gezet, omdat zij de bestuurder herkenden als een persoon die de afgelopen weken al meerdere keren vanwege drugsproblematiek met de politie in aanraking was gekomen. Overigens zat in deze bus een 32-jarige vrouw uit Spijkenisse, die twee uur daarvoor was aangehouden omdat zij een auto bestuurder, terwijl zij onder invloed van amfetamine was. Na haar vrijlating werd zij door de 30-jarige man opgehaald bij haar voertuig.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.