Auto’s opengebroken bij station Zuid

19

Den Helder – Bij treinstation Zuid (aan de kant van de Waterkeringsweg) zijn in de nacht van dinsdag op woensdag drie auto’s opengebroken. Daarbij zijn de ruiten ingeslagen en mogelijk goederen weggenomen.

De politie verzoekt een ieder die mogelijk iets heeft gezien dat met deze autoinbraken te maken kan hebben, contact op te nemen. Bel dan met 0900-8844 onder vermelding van referentienummer 2020273071.

19 REACTIES

 1. sinds de komst van de drugsholen is de tijd van het touwtje uit de brievenbus helaas voorbij, is daar nog steeds geen cameratoezicht dan?

   • ik heb tijden geleden al geopperd of die 575 duimendraaiers die 500 meter westelijk van het station zich de hele dag vervelen dit toezicht niet op zich kunnen nemen met behoud van uitkering …. maar ja dat mag dan weer niet van jullie linkse knuffelaars …

     • ik heb in ieder geval al geopperd, en jij? alleen maar ideeën tegenhouden omdat ze niet links knuffelig genoeg zijn?

    • Meneer de directeur;
     Die met z’n handen in z’n zakken
     Andere mensen probeert te vertellen wat ze moeten doen om andermans probleem op te lossen.

     Hou toch op.
     Je doet geen moer (!)
     Beetje insinueren over politieke voorkeur. Bah!

     • delegeren noemt men dat in het echte leven, en weet je het werkt als er een goede kaptein op het schip is…. ik heb van jou nog nooit iets nuttigs zien langskomen, puberale jaloerse reacties ja zat, vertel eens eerlijk wat heb je tot nu toe in je jonge leventje al weten te bereiken, laat me raden, staatsruif en subsidies opstrijken?

    • Ik als ultra rechtse knuffelaar zou graag zien dat jij ééns wat actie ondernam RB. Je weet het allemaal zo goed dus voeg de daad ééns bij het woord. Een beter milieu begint immers bij jezelf. Fijne feestdagen

 2. Na het stelen en vernielen van fietsen, beginnen ze nu aan de auto’s bij Station Zuid. Het lijkt wel steeds erger te worden.

  • Dat zit er dik in,dat soort komt vele malen vaker in aanraking met politie dan in de krant staat.

Comments are closed.