Begin het jaar Beter Per Meter

1

Den Helder – Aquacentrum Den Helder daagt vanaf 2 januari de trouwe en nieuwe banenzwemmer uit het jaar sportief te starten. In december komen de goede voornemens weer tevoorschijn. Zelfdiscipline is waar het vaak aan ontbreekt en zorgt ervoor dat mensen na een aantal keer sporten de handdoek in de ring gooien. Het team van het Aquacentrum wil daar een stokje voor steken door de hele maand mensen te stimuleren te blijven zwemmen.

De challenge: Beter Per Meter is een jaarlijks terugkerende actie. “We hopen natuurlijk dat de deelnemers het zwemmen niet beperken tot de maand januari, maar het goede voornemen volhouden en vaker komen zwemmen en daarmee lichaam en geest gezond houden”, laat Hoofd Zwemzaken Bas Habets weten.

“De eerste volle week van februari belonen we al deze deelnemers met een certificaat. Wie meer dan vier keer is geweest ontvangt een gratis entree. Daarnaast verloten we 8 februari onder alle deelnemers, die hun deelnamekaart hebben ingeleverd, nog eens driemaal drie vrijkaarten.”

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 15 december bij de receptie van Aquacentrum Den Helder. De kosten voor deelname bedragen twee euro. Tijdens de Beter Per Meter challenge blijven alle corona richtlijnen van kracht. Deelnemen aan de challenge kan tijdens de momenten waarop het banenzwemmen is. Het is wel nodig hiervoor te reserveren.

1 REACTIE

Comments are closed.