Bezoekers illegaal feest slaan en lopen agent omver

22

Den Helder – Een agent is in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld. De politie reageerde op een melding van geluidsoverlast in een woning aan de Spoorstraat in Den Helder.

Toen de agenten de bewoner aanspraken gooide deze direct de deur dicht en vluchtten een groot aantal personen aan de achterzijde en via het dak de woning uit. Aan de voorzijde van de woning probeerden agenten daarna de personalia te noteren van de nog achtergebleven personen.

De gasten waren daar niet van gediend en sloegen een agent, die ook door een aantal bezoekers omver werd gelopen. De politie schat dat er zo’n 50 personen in de woning waren. Tegen de bewoner van de woning wordt proces-verbaal opgemaakt voor het veroorzaken van geluidsoverlast.

22 REACTIES

   • Probleem is denk ik , dat politieagenten niet meer worden gezien als ‘hulpverleners’ ze verlenen uiteraard wel hulp bij calamiteiten maar worden meer gezien als controleurs, belemmeraars, beboeters,terechtwijzers en autoritair en sorry dat ik het zeg , wanneer een snotneus agent de andere snotneus wil aanpakken voor wat dan ook dan geeft dat wrijving , vroeger had je respect voor een terechtwijzende bromsnor met een flink brok levenservaring maar die tijd is voorbij respect is er bijna niet meer in de maatschappij , helaas.

    • @RB : zei ik iets over hulpverleners?

     Nee ik concludeer uit dit bericht en vergelijkbare in de media dat mensen de corona maatregelen ècht helemaal zat zijn. Dat het draagvlak voor de (draconische) maatregelen afneemt.

     Dat zie je aan de cijfers vh RIVM.
     Maar ook het aantal incidenten waarbij grote groepen samen komen neemt toe.

     Tijdens de 1e golf was er saamhorigheid. Maar die tijd is voorbij helaas.

     • het heeft weinig met coronamaatregelen te maken, het zijn net kleine kinderen hier die als je ze iets verbied ze er tegen in moeten gaan, of het nu verkeersregels zijn of corona regels, tegenwoordig lapt een groot percentage inwoners ze aan de laars…..

 1. Mensen zijn het natuurlijk zat, dat geldt voor iedereen. Maar moet je dan maar het voortbestaan van vele ondernemers op het spel zetten met deze asociale acties? Hierdoor ettert het virus maar door en blijven de maatregelen doorgaan, wat diverse horecagelegenheden uiteindelijk toch de kop gaat kosten. Laten ze daar eens bij nadenken.En dat ze hierdoor straks alleen nog maar thuis, in een garagebox of onder een viaduct kunnen feesten, omdat er geen horecagelegenheden meer zijn. Boete voor geluidsoverlast!!??
  Waar is de boete voor overtreden van de corona maatregelen?

 2. Kijk in Urk, Ik zei het toch al, opstootjes, molotovcocktails en zwaar vuurerk’
  Was er niet een lied, “15 miljoen mensen, schrijf je niet de wetten voor, die laat je in hun waarde”
  Stuur weg dat partijkartel!

 3. Je geeft het zelf al aan : 15 miljoen mensen.Daar zit hem de kneep.We zijn gewoon overbevolkt.

 4. Wij zijn een volk die alleen aan zich zelf denkt,en de politie hier mag niks, dit gedrag buiten Nederland word niet getolereerd
  Ja de nieuwe Nederlanders laggen zich rot ,zijn ze niet gewend
  En die urkers en gaste uit den Haag ,hebben schijnt aan politie
  Arme agent hier

 5. Kijk , hiermee, met deze illegale feestjes, laten ze nu precies zien , waarom de horeca nagenoeg op èèn oor ligt. Het ligt niet aan de horeca , maar aan het gedrag van hun klanten.

  • Zou het Roel, Ik denk eerder het personeel tekort bij de politie. Twee man sterk , naar een illegaal feestje waar 50 opgefokte “”bommetjes”” binnen zitten , met de nodige geest verruimende middelen in hun lichaam . Niet erg slim van de politie, maar ze moeten wel.

  • yep… en nu de held uithangen en met 30 man op de schootenweg “veilig” de kassa spekken.
   als er al weken lang volop vuurwerk afgestoken is, en diverse banden zijn lek geprikt hier in de buurt….dan mag je na 5 dagen misschien een keer aangifte komen doen. die dan vervolgens in de prullenbak verdwijnen vanwege “mensen te kort”. en dan nog om respect durven vragen ook… hahaha
   lachwekkend triest.

 6. 1 dag geleden — Informatiebeveiliging: De politie gaat het zoekgedrag van alle 65.000 medewerkers monitoren. Dat moet lekken naar criminelen voorkomen. … in het zogeheten Encrochat-onderzoek

 7. Nou dat betekent dat in bepaalde sectoren van de economie (met name de import branche) de politie je beste vriend zou kunnen zijn.

Comments are closed.