Den Helder Suns aan Rutte: “Let us play!”

4

Den Helder – Laat ons weer spelen! Dat is de noodkreet van de Den Helder Suns, die net als vele andere (top)sporters niets liever willen dan weer wedstrijden spelen. In een video gericht aan Mark Rutte en het kabinet roept coach Peter van Noord op de sporters weer enig perspectief te bieden.

“Al tien maanden lang kunnen we niets. We hebben twee van de twaalf maanden kunnen spelen. We werken ons dagelijks in het zweet volgens uw richtlijnen, maar het voelt als varen op een oceaan zonder enige haven in zicht. De brandstof begint op te raken. Ondanks alle protocollen is er geen enkel perspectief. Geef ons een kompas om op te varen!”

4 REACTIES

  1. Zo weer een teken aan de wand, dat de mensen en niet alleen de sporters, het zat zijn.

Comments are closed.