Jochies mishandelen slachtoffer bij poging straatroof

7

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die op zaterdagmorgen plaatsvond op de Waddenzeestraat in Den Helder. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 12.00 uur liep een 17-jarige jongen uit Den Helder over de Waddenzeestraat in de richting van het Marsdiepplein. Bij de Dekamarkt nam hij de oprit, die uitkomt op de Marsdiepstraat. Achter het slachtoffer liepen twee jongens die hem op de oprit tegenhielden. De jongens eisten geld en om hun eis kracht bij te zetten werd het slachtoffer in zijn gezicht gestompt. Toen het slachtoffer hulp kreeg van een voorbijgangster, liepen de jongens weg. Bij de beroving werd niets buit gemaakt. Het slachtoffer liep kneuzingen op.

Signalement
De ene overvaller was klein, had een donker uiterlijk en was ongeveer 12 a 13 jaar oud. Hij droeg een grijze hoody met daaroverheen een donkerblauwe jas met capuchon. De andere overvaller was langer, had een donker getint uiterlijk en was ongeveer 16 tot 20 jaar oud. Hij droeg een donkere jas met capuchon.

7 REACTIES

 1. en wéér van dat soort waar we hier on NL werkelijk totaal niets hebben. en straks met die drol van d66 aan het roer kun je je lol op. die droeftoeters willen dit land vullen met dat soort volk. 12 jaar….. en iedere keer met dezelfde “beschrijving”.
  succes DH…. met die burgemeester die uit een nest komt van “nog veel meer van dat soort binnen laten”.

 2. En wederom is de politie druk : met zoeken naar getuigen………………………..
  Dat soort gasten moet je de hele dag op hun huid zitten :wanneer je ze ziet : hoppa ff tegen de muur : zakken leeg en vragen naar hun papieren en wat ze doen en waar ze naar toe gaan.
  Maar helaas dat mag weer niet van onze softies in de regering : en de boefjes gaan meteen janken dat ze gediscrimmineerd worden en de politie wordt weer voor racisten uitgemaakt.
  Het is een verloren zaak in dit land ,lang leve de linkse kerk met hun doorgeslagen tolerantie.

 3. Word hier zo moedeloos van hulde voor de voorbijgangster .. altijd maar weer die getinte gasten …

Comments are closed.