Kerstgroet van de Helderse raad

29

Den Helder – In deze bijzondere tijd wil de gemeenteraad van Den Helder met Kerst gezamenlijk een boodschap van verbinding en saamhorigheid uitdragen. Deze Kerstboodschap en nieuwjaarswens is voor alle inwoners van Den Helder namens (bijna) de volledige gemeenteraad (inclusief de voorzitter).

Ze hebben allen een leuke kerstfoto gemaakt en die is tot compilatie gemaakt.

29 REACTIES

 1. Lijkt op een enge sekte en derhalve niet geloofwaardig. Is Scholte nu al eens volledig vernietigd, enz. enz.?

 2. Zum kotsen!
  Hypocrisie vanuit het bestuur, want met de gemeente of haar burgers heeft men niks op
  Eigenbelang hier
  .in de provincie
  De staat
  En in het gedrocht van die EU
  Wij betalen wel hoor

  • “””want met de gemeente of haar burgers “””???? Dus de gemeente raad , heeft niets op , met het gemeente bestuur ??

 3. En een kerstgroet van FvD! Stem masaal FvdD! stuur deze meelopers weg! Steun omroep ON (ongehoord Nederland) en neem een abonnement op ‘Gezond Verstand” en de ‘Andere Krant”

  • Mandy ,volg je het nieuws niet of zo ? of bevindt jij nog in een of andere trance na paddo gebruik met die boa voor je webcam ?.
   De FVD heeft opgehouden met bestaan ! Weggevaagd door het eigen gepeupel.

   • laat dat geval toch lekker blaten. dit geeft al aan hoe die mandy geestelijk in elkaar zit. net als die fvd dus.
    hoop geschreeuw…weinig wol.

     • en voor alle nuttige idioten, een gezond 2021 en kijk uit met mafklappers en ander vuurwerk!

     • Theo Hiddema, onlangs opgestapt als Tweede Kamerlid voor Forum voor Democratie, stelt zich opnieuw verkiesbaar voor die partij. Niet als nummer twee achter Thierry Baudet, zoals bij de vorige verkiezingen. Advocaat Hiddema wordt lijstduwer, hij zal alleen bij voldoende voorkeurstemmen opnieuw Kamerlid worden.

      Ariejan Korteweg24 december 2020, 5:00

    • Jazeker :nieuwe programma : uit de EU en stoppen met de lockdown en weg met de Corona.Verder iemand op zijn lijst die de hele club uit elkaar liet vallen met zijn Nazi propaganda.Veel succes Mandy !! ha ha als je lsd is uitgewerkt (ooit) zul je er vanzelf achter komen dat je loopt te trekken aan een dood paard.
     Hou je maar bij je webcam ipv politiek

 4. Natuurlijk wordt er niet geluisterd naar jullie zuurpruimen die alles op deze site waar het woord gemeente in voorkomt, zelfs een onschuldige kerstboodschap, afzeiken. Je moet er toch niet aan denken dat zulke mensen het voor het zeggen krijgen.

  • Gelijk heb je
   Je zal maar een bestuur hebben die vol gaat voor het bouwen van betaalbare (huur)woningen en lvoor een leefbare gemeente
   Nee we zijn nu beter af met megalomane projecten en infantiele kunstwerken wat alleen al in de voorbereidings fase miljoenen koste
   Nee, handjeklap en de burger nodeloos op kosten jegen, daar hebben we wat aan
   Fijne dagen

 5. Tja wij nuttige idioten doen even ons mondkapje af en laven ons aan het gebraden konijntje waarnaar Youp van het Hek al jaren loopt te zoeken.Onderwijl ons tv toestel aangezet om de kersttoespraak van onze Koning te volgen.Mopperend op onze politiek die ons lokaal en landelijk in de steek laat en ons steeds meer de duimschroeven aandraait.
  Maar wacht er is licht in de duisternis : een soort van Noorderlicht !! Ik zie vogels die naar het licht vliegen.Ja waarachtig het is een uil.Geen gewone , maar de uil van Minerva.
  De verlichting ! waarachtig een ster ,een uitvlucht een redder in nood: zie de FVD met de jong god Baudet.
  Hij die ons land gaat redden van de ondergang ,die een rotsvast geloof heeft in het feit dat hij de nieuwe minister president gaat worden,dat de Covid 19 pandemie een complot is, dat zijn jeugd afdeling een soort nieuwe Hitler Jugend is en dat het klimaat helemaal niet verandert.
  Gelukkig zijn wij nuttige idioten nog zoveel bij ons verstand dat we van deze partij op de juiste waarde kunnen schatten : 0,0.

 6. Beste redactie van DHA ,kunt u er niet voor zorgen dat het in de toekomst onmogelijk wordt om commentaar te leveren op het door u gebrachte nieuws ?
  Het gaat hier werkelijk nergens over.Volkomen doorgeslagen.

Comments are closed.