Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Meerwerf

3

Den Helder – Per 1 januari 2021 heeft de Raad van Toezicht van Stichting Meerwerf Basisscholen een nieuwe voorzitter. De Raad heeft na een uitgebreide selectieprocedure Naima Ajouaau voorgedragen voor het voorzitterschap aan de gemeenteraad van Den Helder.

Op 14 december 2020 heeft de gemeenteraad van Den Helder Naima benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van Meerwerf. Naima is woonachtig in Heerhugowaard en in het verleden werkzaam geweest in een breed scala aan beleidsvelden binnen de gemeente Heerhugowaard. Ze functioneerde in complexe kwesties en op bestuurlijk en strategisch niveau.

“Door mijn sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en mijn netwerk op wijk, stads, regionaal en nationaal niveau, kan ik mensen en gemeenschappen mobiliseren en activeren voor een collectief doel”, aldus Naima.

Momenteel is ze werkzaam bij de bestuursdienst van de gemeente Amsterdam. “Naima heeft uitstekende kwalificaties om na de transitieperiode met Meerwerf de volgende stappen te zetten. Ze ziet haar rol van voorzitter als dienend en verbindend. Dit past uitstekend in het opgestelde profiel en het karakter van Meerwerf”, zo laat de organisatie weten.

3 REACTIES

  1. Waarom iemand gekozen die in haar uitgebreide Linkedin CV het woord basisonderwijs niet heeft genoemd?

Comments are closed.