Buurtgezinnen nu ook actief in Den Helder

0

Den Helder – Buurtgezinnen is sinds 1 januari in Den Helder actief. Ze zoeken steungezinnen voor de reeds aangemelde vraaggezinnen en natuurlijk zijn de gezinnen die steun kunnen gebruiken ook van harte welkom!

Gezinnen die het zwaar hebben (vraaggezinnen) worden gekoppeld aan een warm en stabiel gezin in de buurt (steungezinnen). Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders even ontlast. De hulp is alledaags en vriendschappelijk. Vraag- en steungezin maken onder begeleiding van de coördinator van Buurtgezinnen afspraken over de steun. Het kan bijvoorbeeld gaan om een wekelijkse speelafspraak, een weekend logeren of samen iets leuks ondernemen. Dat is iedere keer maatwerk.

Interesse? Neem dan contact op met Corinne Veldman-Louter, via Corinne@buurtgezinnen.nl of neem eens een kijkje op de website van Buurtgezinnen: www.buurtgezinnen.nl.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.