Jan Dop voorzitter D66 Den Helder

18

Den Helder – De ledenvergadering van D66 Den Helder heeft in de aanloop naar de verkiezingen Jan Dop uitgeroepen tot nieuwe voorzitter. Jan Dop, actief onder meer in Huisduiner Belang, was eerder gemeenteraadslid voor D66 en bestuurslid.

Zijn relatie met de (lokale) politiek kenschetst hij als ‘haat-liefde verhouding die je nooit onberoerd laat en altijd prikkelt tot actieve inbreng’. Dop is geïnspireerd door het optreden van Sigrid Kaag. “Het moet weer gaan over inhoud. Woorden en waarden doen er toe. Dat zien we in deze roerige periode eens te meer. Tijd voor inhoud, tijd voor optimisme.”

Jan Dop volgt Remko Ybema op. Eljo Vos en Hans Verhoef blijven op hun post als respectievelijk secretaris en penningmeester. Erik Heijmans en Stephan Wegman zijn in december geïnstalleerd in de gemeenteraad als commissielid voor D66.

18 REACTIES

 1. en weer een dinosaurus in de gemeenteraad…. zo komen we nooit vooruit, allemaal achterhaalde ideeën als een protserig gemeentehuis en zo, het wordt tijd voor verjonging van dat hele zooitje, helaas heeft de jeugd alleen tijd voor zichzelf en de i-phone

 2. Een weldenkend mens houdt zich verre van landverraders partij d66 en nog verder van terroristen subsidie minister Kaag.

 3. Een hele goede keuze van de leden van D66 (15) om Jan Dop te kiezen. Hij kan als geen ander deze partij met gepaste eer ten grave dragen.

  • Ha Ha ,buiten dat Mandy kan zeuren heeft ze gelukkig ook nog humor.
   Ik zie toch liever de “kop van Dop” dan ” de smoel van Baudet”

 4. Is het toeval ? tussen de reacties hier op het aantreden van de heer J Dop staat opeens :Het is tijd voor nieuw leiderschap : zie hier een advertentie van D66 .He is dhr Dop ook niet van D66 ? Een prachtig stukje partij propaganda van mvr Siegrid Kaag de nieuwe “partij bons ” van : jawel D66.Zomaar op DHA.
  Mvr Kaag besluit haar partij propaganda af met een prachtige slogan :iets over het vertrouwen van de burgers in de overheid herstellen . Dat hoorde ik Lodewijk Asher paar weken terug ook al roepen voordat hij met de staart tussen de benen vetrok.Maar vertrouwen mvr Kaag ?In D66 met u als partijleider zeker niet.
  Ik meen me te herinneren dat u voor buitenlandse zaken werkte.Deze hebben toen ook het vertrouwen in u opgezegd omdat uw man iets met de PLO en zo te maken had.Verder is het toch wel bekent dat u graag met subsidie strooit ,en dat naar clubjes waar wel een beetje een “luchtje ” aan hangt. Ons land de econonisch de de nekklem aandraait met onrealistische groene waanzin.
  D66 wat propaganda ruimte inkoopt op DHA ?Leg dat maar eens uit.

  • U ziet ze vliegen Zus .propaganda is een overschat woord mijns inziens kunt U beter de polletiek in ..begin maar klein en werk jezelf op naar een niveau gelijk aan de mensen waarover U bericht

  • Ooit wel eens gehoord van micro-targeting? De advertenties die jij ziet zijn het gevolg van je zoek gedrag en interesses. Je wordt voorzien in je eigen bubbel. Kennelijk iets teveel geïnteresseerd in D66 ;). Ik zie alleen maar advertenties over eten. 🙂

 5. Ik denk dat zus hier bedoelt : Dhr Dop (met alle respect ) = Oleahof=groot adverteerder van DHA=voorzitter D66=Siegrid Kaag=advertentie in zijn stukje op DHA.

  • als jij snapt wat zus bedoelt .
   .prima.Oleahof zie ik ook regelmatig voorbij komen, als ik niet langskijk.
   dhr Dop heeft dit bedrijf idd opgericht denk ik maar is nu met pensioen
   Zoals veel ouderen wil hij zich inzetten voor zijn naaste omgeving
   Dat je dan de polletiek in ga snap ik,je denkt dat je bepaalde belangen kan behartigen
   Ik ben heel benieuwd of dhr Dop hier zn ei in kwijt kan
   in ieder geval sterkte Jan xD

   • @rc licht. Het bedrijf waar u op doelt is opgericht door de vader van Jan Dop, Jan Dop heeft het verder uitgebouwd en aan de huidige tijd aangepast.
    @ zus je begint al aardig uit het partijprogramma van FvD te citeren.)

   • er staat ( ik citeer 🙂 ik denk dat zus hier bedoelt.
    ik zeg niet : ik weet wat zus bedoelt want weet ik echt niet
    en ik heb persoonlijk heel veel respect voor Jan Dop en dat staat er ook
    en dat ik van jou commentaren vaak niks snap : bij deze
    vijne afond

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.