Ziekenhuis: geen vuurwerkslachtoffers

3

Den Helder – De jaarwisseling in de Noordkop lijkt rustig te zijn verlopen. Hoewel ondanks het vuurwerkverbod wel aardig wat vuurwerk de lucht in ging en er vanuit vele kanten online ook werd geklaagd over de harde knallen, blikt de Noordwest Ziekenhuisgroep in elk geval tevreden terug op de Nieuwjaarsnacht.

Vanuit de Noordwest Ziekenhuisgroep komt de melding dat er geen vuurwerkslachtoffers zijn binnengebracht op de eerste hulp. Niet in Den Helder en ook niet in Alkmaar.

3 REACTIES

    • Nu , een paar dagen later , komen de berichten, dat er toch nog wat handen zijn afgerukt door het “il”legale vuurwerk . Schijnt dan toch niet zo ongevaarlijk te zijn zoals sommige zelf benoemde experts beweren.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.