Stadspartij Den Helder

Logo Stadspartij Den HelderWelkom op de speciale pagina van de Stadspartij Den Helder. Een partij die is ontstaan uit onvrede van vele burgers.

De Stadspartij Den Helder is een politiek onafhankelijke lokale partij die niet vastzit aan afspraken van landelijke partijen. Hierdoor kan alle aandacht gericht worden op problemen en oplossingen welke van het grootste belang zijn en een breed draagvlak hebben bij de burgers van Den Helder. De Stadspartij Den Helder zet zich in en luistert naar de inbreng van elke burger uit Den Helder, zonder onderscheid in huidskleur, religie, leeftijd en afkomst.

Inloopavond
De raadsfractie van de Stadspartij Den Helder organiseert maandelijks een inloopavond, waarop iedereen in alle rust en vrijheid kan spreken met de raadsleden, commissieleden, leden en het bestuur van de Stadspartij Den Helder. De inloopavond is elke eerste woensdag van de maand en vindt plaats in ons kantoor aan de Californiestraat 41. De aanvang is 19.30 uur en de koffie staat klaar!

Vragen?
Stuur ons uw vragen en ideeën welke u na aan het hart liggen of welke u al geruime tijd irriteren.
Maak gerust gebruik van onze contactmogelijkheden, mail ons via info@stadspartijdenhelder.nl, bel ons op 06-18818965 of schrijf ons: p/a Molenstraat 43c 1781NJ Den Helder. Of bezoek onze website!