Berichten overnemen?

Het nieuws op Den Helder Actueel komt voor een groot deel voort uit eigen nieuwsgaring, naast uiteraard de berichtgeving die is gebaseerd op standaard persberichten en door derden aangeleverde informatie.

Voor niet-commerciële partijen als weblogs en persoonlijke websites is slechts gedeeltelijke overname van onze artikelen toegestaan (max. 3 alinea’s), mits voorzien van de juiste bronvermelding. Die bronvermelding moet bestaan uit een aanklikbare link naar www.denhelderactueel.nl of een directe link naar het volledige, oorspronkelijke bericht. Wij stellen het verder op prijs indien u ons op de hoogte stelt van het feit dat u naar een bericht op onze site verwijst of dit deels overneemt.

Voor overige (commerciële) partijen, waaronder commerciële websites, bedrijvensites en andere media (krant, radio, nieuwssites, lokale omroep) is overname van berichten op Den Helder Actueel niet zonder meer toegestaan. Overname is alleen toegestaan na door Den Helder Actueel vooraf verleende schriftelijke (inclusief e-mail) toestemming. Bij overname dient duidelijk te worden gemaakt dat het bericht afkomstig is van Den Helder Actueel, door het vermelden van een aanklikbare link (voor websites) of (voor andere media) de tekst: Bron: www.denhelderactueel.nl. Dit geldt ook indien slechts een deel van het bericht wordt overgenomen!

Ook Hot- en deeplinken naar afbeeldingen of andere documenten op Den Helder Actueel wordt door ons niet op prijs gesteld.

Auteursrechten

  • Het overnemen van artikelen en/of afbeeldingen is niet zonder meer toegestaan.
  • De auteursrechten liggen nadrukkelijk bij Den Helder Actueel (tenzij anders vermeld) en elk ander gebruik dan op deze website is alleen mogelijk na schriftelijke toestemming vooraf!
  • Afbeeldingen uit de fotoalbums zijn te downloaden enkel voor privégebruik, verdere verspreiding of commercieel gebruik is zonder toestemming vooraf niet toegestaan.
  • Bij schending van de auteursrechten door commerciële bedrijven/organisaties/instellingen zullen wij bij constatering hiervan een factuur verzenden voor het gebruik van de teksten/foto’s.
  • Voor vragen over deze voorwaarden kunt u contact opnemen met de redactie.