Over DHA

Welkom op Den Helder Actueel, het gratis online dagblad voor Den Helder.

Deze site is op 1 juli 2008 van start gegaan met als doelstelling de lezers dagelijks te voorzien van leuke, interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden die met de stad Den Helder (inclusief de verschillende woonkernen als Huisduinen en Julianadorp) te maken hebben. Dat kan lokaal nieuws zijn, maar ook landelijk nieuws dat direct betrekking heeft op stad of dorp. Dit alles helemaal gratis, onder het motto: ‘Nieuws is voor iedereen, niet alleen voor hen die het kunnen betalen!’.

De dagelijkse redactie wordt aangevuld met medewerkers die op vrijwillige basis elk op hun eigen wijze bijdragen aan deze site, bijvoorbeeld via columns en recensies. De redactie is te bereiken via tel. 0223-720416 of 06-43436070, per e-mail en natuurlijk per gewone, schriftelijke post. Het postadres is: Boterzwin 3341, 1788 WR, Julianadorp. DHA valt onder de handelsnaam Tekstbureau Boutkan, KvK-nr: 37126895, BTW-nr: NL187408622B01

Tips, suggesties en nieuwtjes zijn altijd zeer welkom, dus laat het ons weten indien u iets te melden heeft. Dat hoeft echt geen keihard schokkend nieuws te zijn, ook leuke buurtnieuwtjes vernemen we graag. Verder zullen we proberen zoveel mogelijk zelf verslag te doen van activiteiten en evenementen in Den Helder.

Denkt u ook een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan Den Helder Actueel? Neem gerust contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag wat er mogelijk is.